Вознемерувачко видео: Воспитувачките ги влечат и тепаат децата во една српска градинка.

Воспитувачки во една приватна градинка ги загрижија родителите. Видеото кое се појави од градинката во Вождовац, Белград, мора да предизвика реакција од надлежните служби затоа што тие се однесуваа недолично.

Воспитувачките ги газат, те*аат децата кои им се оставени на чување, а ова предизвика бурни реакции од страна на српската јавност.

Видеото кое било снимено со мобилен телефон покажува како воспитувачките безобразно се однесуваат кон децата.

Ова е нваистина ненормално однесување од лица кои треба да се грижат за децата и сигурно воспитувачките ќе добијат кривични пријави, меѓу другото.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here