Македонската Миа Калифа ги почасти нејзините фанови на ТикТок со провокативно видео.

Социјалната мрежа Тик Ток станува популарна кај младите кои секојдневно се повеќе ја користат и таму може да се најдат видеа со секаква содржина.

Секако, има и едукативни видеа, но често најмногу видеа се со забавна содржина или барем таква треба да бидат, иако не се сложуваат сите со тоа.

Една од ”најпопуларните” македонски Тик-Токерки која се прослави на социјалната мрежа е македонската „Миа Калифа“, односно себеси се смета за тоа затоа што и кажале дека личи на нејзе, а таа кажа дека е добра актерка и се согласува со мислењето на останатите… Овојпат Моника изгледа се одлучи да ги почасти нејзините фанови со ново прокотивно видео, ново затоа што пред некој ден им објасна на сите како правилно се тверка за на Тик Ток, иако многумина сметаа дека не е правилно тверкање, при што наиде на негативни коментари…

Погледнете го новото видео на Моника кое руши рекори на социјалните мрежи…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here