Водителката на Тв Сонце ги насмеа сите: На сред снимање емисија во живо им одговори на мајсторите кои и реновираат по дома..

Водителката на утринската програма на ТВ Сонце ги насмеа сите гледачи откако среде интервју одговори на повик.

„Ќе те барам, на емисија во живо сум“, одговори на повикот, а гостинката зачудено седеше и ја чекаше да заврши со повикот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here