Пратеникот Антонио: Непријатно ви е да ме гледате гол, а не ви е да го гледате народот што го соблековте до гола кожа…

Народниот пратеник Антонио Гарсија кој одржал историски говор пред составот на Парламентот и членовите на Владата на Мексико:
“Непријатно ви е да ме гледате гол а не ви е непријатно да го гледате народот кој го соблековте до гола кожа, за вие и вашите фамилии да живеете луксузно на грбот на истиот тој народ.”

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here