Уловен сом од 160 см и тежок околу 30 кг во Дојран

Телевизијата Тв Канал ВИС од СТрумица објави слика на рибар кој уловил сом од 30кг на грчката страна од дојранското езеро.

Сеуште се чека на подетални инфопрмации ама секоја чест за рибарот

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here