”После 46 години Игор Џамбазов се сретa со коњот Дорчо од филмот „Волшебното самарче”- Напиша неговата девојка Илина..

По цели 46 години од снимањето на легендарниот филм „Волшебното самарче“ актерот Игор Џамбазов повторно се сретна со коњот Дорчо стои во објавата на неговата девојка Илина. Но дали се работи за истиот коњ не сме сигурни во целост бидеќи животниот век на коњите е од 25 до 33 години, или пак се работи за коњ со самар, при што се разбудиле убавите спомени кај нашиот Игор.

Неговата девојка, Илина Арсова објави фотографии на Инстаграм.

-После 46 години повторна средба на Игор и Дорчо. Дорчо денес е сериозен коњ со сериозна работа…., а ние уметниците си остануваме уметници, напиша Илина во објавата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova)

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here