Кој е докторот од Германија што тврди дека измислил вакцина по што се вакцинирал сам и своето семејство?!!

Германскиот доктор Винфрид Штекер заработи кривична пријава затоа што направил вакцина против коронавирусот, по што се вакцинирал самиот себе и своето семејство.

74-годишниот Штекер кој во Либек има мала клиничко-имунолошка лабораторија, успеал самиот да развие вакцина против коронавирусот. Таа вакцина најпрвин ја тестирал на себе, по што набрзо потоа открил дека неговиот организам развил антитела.

Потоа тој ги вакцинирал своите деца и сопругата, како и уште 100-тина доброволци. Како што вели, самиот ја создал „најдобрата вакцина против коронавирус на светот“.

После успешното тестирање на својата вакцина, тој му се обратил на претседателот на Пол Ерлих институтот, установа надлежна за одобрување на вакцини. Тој соопштил дека има делотворна вакцина и чекал наскоро да добие позитивен одговор.

Тој рече дека разрешувањето на началникот на полициската управа во Нови Сад, Милорад Шушњиќ, нема директна врска со овој случај.

Драган Вучичевиќ, главен уредник на Информер, посочи дека станува збор за монструми и дека е во интерес на сите граѓани тие да бидат тргнати од улиците.

Имате снимки на кои луѓето влегуваат во објектите и возилата на припадниците на овој клан и исчезнуваат засекогаш. Овие луѓе беа монструозно убиени, ушите и деловите од телото им беа отсечени. Ова е најкриминалната монструозна организација што е досега видена. Оваа акција траеше од крајот на летото 2020 година. Значи, шест месеци, рече Вучичевиќ.

Тој верува дека оваа мафија имала свои луѓе на врвот на државата.

Ден-два пред апсењето, Веља Невоља се виде со висок државен функционер, рече Вучичевиќ.

Тој додаде дека сега целта е да се соберат докази за да можат да бидат осудени.

Божидар Спасиќ, поранешен раководител на службата за државна безбедност, смета дека успех е кога се апсат џепчии, а не пак такви мафијаши.

Ова беа многу добро организирани групи. Ако Земунскиот клан бил убиствен клан, овој е многу поопасен. Тие регрутираа деца на трибините, ова беше систематско работено, истакна Спасиќ.

Тој оцени дека ова е еден од најголемите успеси на српската полиција.

воцентар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here