Секоја чест: Полициски службеник во Охрид му помага на стар дедо да ја премине улицата..

Полицијата овој период со полни раце работа. Постојано се на терен, контролираат колку возачите ги почитуваат сообраќајните правила, контролираат дали се почитуваат препораките на Владата за носење на лична заштита како возачите, така и на пешачите, но и помагаат.

Денеска ваков пример покажа полицаец кој му помогна на стар маж да ја премине улицата на пешачкиот премин во близина на Градскиот пазар во Охрид .
Погледнетеја оваа несекојдневна фотографија во Охрид.

охридвест

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here