Украден трактор и приколка на самохрана мајка со три дечиња во село Небрегово-Прилепско

Јас сум Кристина Бошкоска од село Небрегово, Општина Долнени, Прилеп. Јас сум самохрана мајка со три малолетни деца.

Нема достапен опис

 

Ве молам да ми помогнете овај трактор што го возам ми го украдија со се приколица пред една недела. Со овој Трактор работев за да ги офгледувам трите деца што останаја без татко.

 

Нема достапен опис

Уште еднас ве замолувам ако имате некаква информација да ме контактирате на бројот 070 913 614

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here