Ваксајнс е новата игра со ликот на премиерот Зоран Заев!

Ликот на премиерот Заев се појавува на игра на познатата апликација „Play Store“, наменета за пребарување на апликации и игри за Андроид,.

Целта е да се соберат што е можно повеќе вакцини, а откако ќе соберете вакцина се вклучува звукот „Фајзер ваксајнс“, а доколку изгубите вели „Мало сутра“.

 

Апликацијата можете да ја пронајдете ТУКА!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here