Мо*ко еден смрден -Пандов со реакција до Каракачанов

Изреволтиран од тврдењата на Каракачанов се јави Александар Пандов на својот профил да демантира

Мочко еден смрден. Сите ли вака ко тебе лажат таму во Бугарија или ова ти е нарачка од твоите коалициони партнери Заев и Шеќеринска тука од Македонија?

Јас се колнам во крвта моја македонска дека немам никаква друга патна исправа освен македонска!!!

Ти свињо татарска во што ќе се заколниш дека ова што го пишуваш не е лага?

#👎🏿ГоцеЕМакедонец👌🏻

#МакедонијаНаМакедонците👍🏻

#БугаријаНаТатарите

https://www.facebook.com/AleksandarPandov.MKD

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here