Сара Трајковска: Докторот ни кажа детето да ни пие сок од ЦИТРОЕН, за да не му откаже БУРГЕРОТ.

Младата Кумановка Сара Трајковска е Дипломиран инжинер по информатички науки, но уште како мала ја обожавала гумата и сакала да се занимава со глумење. За нејзе ТикТок е единстевната апликација преку која може да го искаже својот талент, и се разбира да донесе позитивна свежина од секојдневните глупости со кои сме опкружени секојдевно на овие социјални мрежи…

Во продолжение ви го прикажуваме видеото на оваа млада Кумановка со кое ќе ве насмее до солзи, доколку ви се допадне може да ја пронајдете на ТикТок Sara. Trajkovska или може да ја заследите на нејзиниот истаграм профил.

 

Нема достапен опис

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here