Безобразно Видео насловено како тепачка во Охрид- Луѓе во години се тепаат а публиката ги снима со телефон..

Во непосредна близна наспроти Автобуската Станица во Охрид се случила вербална расправија која подоцна прераснала и во тепачка на двајца повозрасни особи кои биле во алкохолизирана состојба. На интернет протече видео кое ги вознемири не само Охриѓани туку и останатите корисници на социјалните мрежи, на никој не му е јасно како некој си дозволил да снима со мобилен телефон додека се тепаат повозрасни особи, а останатите наместо да ги разделат ги силат и се смеат, освен еден.

Видеото е прикачено на Фејзбук профилот Охрид Македонија.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here