Мухамед Асани е разрешен од директор, но тој се уште ќе породува други жени

Веапоска за тв 24: Три пати во 24 часа бев оперирана, на КАРИЛ дознав дека немам три органи…

Мухамед Асани е разрешен од директорската фотеља, но тој се уште ќе породува други жени. Зошто не доби посериозна санкција?“ – прашува родилката Јилдиз Веапоска која изминативе месеци макотрпно ја бара правдата односно одговорот што довело до тоа на породување со царски рез да остане дури без три органи.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here