Твитерџиите од Македонија: Aце е наш

После помошта од Србија што ни дозволи бесплатно да се вакцинираме во нивната земја, благодарноста и задоволството секој го изразува на свој начин, но овој пат Твитерџиите се надминаа.

Александар Македонски го замененаа со Александар Вучиќ 🙂Нема достапен опис

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here