Tетовчанец бил нападнат од кучиња скитници, бегајќи од нив го прегази автомобил !!! (Видео)

Македонија неколку години мака си мачи со кучињата скитници, кои се заштитени од здруженито Анима Мунди, нападнати деца жени, баби, дедовци, но власта никако и ништо не сака да преземе околу ова. Таков случај имавме во Тетово, кога едно лице беше нападнато од глутница кучиња, а пробуваќи да избега го прегазува автомобил.

Во продолжение погледнете го видето:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here