Ексклузивно: Опожарени две возила во селото Мешеишта-охридско

Вчеравечер опожарени биле две ПМВ возила во селото Мишеишта, општина Дебрца. Причината за овој чин за сега не е позната дали се работи за некаква одмазда, или пироманот сакал да испрати заканувачка порака кон сега оштетените. Мвр за овој случај за сега нема објавено ништо, од официјални извори дознаваме едно од лицата кое моментално е оштетено било вработено во Јавно Претпријатие Национални шуми.

За повеќе детали очекувме во текот на денешниот ден од МВР.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here