Го влечеа со кола, па на крајот го запалија српското знаме во непосредна близина кај Прешево. (Видео)

На социјалната мрежа ТикТок се појави видео на кое се гледа како неколкумина
Албанци го палат српското знаме, според нивното тврдење некаде кај Прешево, а
потоа го развиваат албанското знаме. После лавината на негативни коментари и од двете страни ова видео беше повлечено од ТикТок, имено српското знаме било украдено од државна институција.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here