Вака младите ТикТокерки на Балканот ги почитуваат правилата и мерките за заштита. (Видео)

Запраната за движење и групирање за младите очигледно е само една забавна игра. Во продолжение погледнете што прават младите на Балканот додека затворени се угостителските објекити, диско клубовите итн..

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here