Миленко дава награда од 10.000 евра, ваше е да му кажете дали земјата е округла или рамна

Миленко Неделковски прашува дали земјата е округла или рамна. Доколку некој знае и му каже, ќе делел парична награда до 10.000 евра, но се разбира бара докази за тоа…


(Видео)

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here