Полицијата казнува за не носење на маски, а тие не носат!? (Видео)

Службени лица во Штип контролираат и легитимираат без маски. Службен пример без преседан. Има ли смисла?

Дали ќе има казна за овие полициски службеници кои се шетаат како шерифи!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here