Чичко Хасан со одобрение од таткото на Верче организира хумана акција !!!!

Охриѓанецот Хасан Селмановски кој долги години живее и работи во Германија исто така е близок пријател со таткото на сега покојната Верче организира хумана акција.

„Повеќе сега ќе значи поддршката до семејството на Верица, отколку да ставаме профилни на фејсбук.. Во тагата никој не може да им помогне, но да им се олесни животот може. Семејството Белчовски од Берово се преселиле во Струмица за да најдат работа и да си го олеснат животот, во Струмица живееат под кирија, и покрај што не сакаа донации и помош граѓаните сами инсистираат и сакаат да помогнат за овие ангели кои шетаат по земјата..

Епа драги мои сега е моментот да помогнеме и ние, оваа хуманитарна акција е проверена од Редакцијата на Шило Магазин и не се работи за никаква злоупотреба при што парите ќе стигнат на право место.

Нема достапен опис

Повикувам на хитна хумана акција за Родителите на нашата Хумана Македонка Верче Белчовски кои родители жвеет во Град Струмица по Кирија со потекло од Берово!

Секој што сака да помогне може да го направи тоа на следниот линк:

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here