Им ги затворија кафаните, па музичарите сега се забавуваат по улиците за време на полициски час

Легендарниот хит на Гоце Петрески Бананата отсвирен за време на полициски час.
видео мотика

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here