Погледнете како Битолчанецот Васко Петровски го храни телето кое се роди со две глави !!

Теле со две глави, исклучително ретка состојба, се роди во Лазец, село во Македонија, во петокот. Земјоделецот Васко Петровски вели дека ветеринарот што го прегледал телето му кажал дека нормално функционира. Сепак, некои ветеринари велат дека случаи на полицефалија се ретки, а телето има само мали шанси за преживување.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here