Ритко: ”Сега се враќам посилен”, познатиот јутјубер од Битола Ритко Мемедов успеа да го врати неговиот канал кој неодамна беше избришан.

Познатиот јутјубер од Битола Ритко Мемедов неодамна сподели дека неговиот јутјуб канал е исклучен од страна на Јутјуб. Причината за тоа како што наведува самиот тој на својот инстаграм профил е поради тоа што бил репортиран од повеќе луѓе од различни држави.

Ритко јавно изјави дека му е многу тешко и се она што успеал да го стекне сам без никаква помош преку ноќ го снема.

Ритко важи за доста популарна личност во Македонија и Бугарија кај младата популација, а подршката за нов канал ја добиваше од секого… Но после неколку дневни обиди Јутјуб ја разгледа неговата жалба при што повторно му е вратен неговиот канал.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here