Aко не ви се чека заминувајте од тука- Хаос на вакциналните пунктови во Скопје !!!

Закажани граѓани чекаат со часови за вакцина, неизвесно дали воопшто ќе бидат вакцинирани….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here