Во живо: Благодатниот оган од Ерусалим преку Атина вечерва пристигна и во Скопје.

Благодатниот оган од Ерусалим преку Атина вечерва пристигна и во Скопје.
По пристигнувањето на Меѓународниот аеродром во Скопје, Бладодатниот оган е
преземен од претставници на православните епархии, кои ќе го однесат во сите градови низ државата….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here