Мицкоски: Се враќам вчера уморен од работа кога децата ме израдуваа со прекрасна вест, ги залепиле и последните 5 сликички од албумот.

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски го заврши вчерашниот ден со последните пет сликички од првиот албум на Антониј и третиот на Јован.

-Долг, тежок, напорен ден со прекрасен крај. Двајцата дома ме чекаат и во еден глас ми велат: тато ги залепивме последните пет што ни фалеа…, го наполнивме албумот, не оној семејниот 😳, туку оној од ЕУРО 2020 😁, со Горан, Столе, Аријан, Стефан, Дарко, Енис, Елиф и останатите македонски херои, нашата гордост.
Ова е првиот албум на Антониј и трет на Јован, продолжуваме јунаци заедно…, и секако навивањето за нашата Македонија!, -напиша Мицкоски споделувајќи фотографии од синовите.

Можно е да е слика од внатре

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here