На здравје градоначалниче: Космонаутко го вакцинираше и Шилегов.

Скопскиот градоначалник вечерва ја доби првата доза од вакцината против вирусот ковид-19. И тој, како и министерката за одбрана Радмила Шекеринска беше вакциниран од медицинскиот техничар Денис Јанкуловски – Космонаутко.

Вели, само со масовна вакцинација можеме заеднички да ја победима оваа болест.

–Ве повикувам да го искористите своето право на вакцинација ! Заедно да победиме !!! Особено задоволство ми беше што вакцинацијата (а и брисевите кога бев болен) ја добив лично од Денис Јанкуловски – Космонаутко. Не заигравме, ама срдечно се поздравивме, напиша Шилегов на Фејсбук.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here