Одамна се немаше појавено нешто вака свежо во етерот: На Фејзбук јас те гледам на Инстаграм те следам, мила со кого си !

Одамна се немаше појавено нешто вака свежо во етерот, да не расположи малку, да не насмее. Песната е отсвирена на инструмент кај народот познат како шабанајзер.

А текстот оди вака: Остана само мојта рана, како знае лече се… На Фејзбук јас те гледам на Инстаграм те следам, мила со кого си !!! Другарки твои питам солзите ги бришам, това момиче ме заборави…. 🙁

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here