15.3 C
Ohrid
петок, јуни 18, 2021
Почетна Uncategorized @mk Сами ако не си помогнеме нема никој да ни помогне- Апел за...

Сами ако не си помогнеме нема никој да ни помогне- Апел за помош на Марина

Translate (Eng):[gtranslate]

АПЕЛ за Помош за Марина Гулеска!

Пријатели додека бев во болница мислите ми отидоа при Марина Гулеска 39 годишна самохран родител на 16 годишен син од Прилеп во тешка ситуација откако пред извесно време нејзината здраствена состојба и се влоши имала крварејне во мозокот и од тије причини дошло до парализа на левата страна ситуацијата со текот на времето а посебно после Роботската терапија која ја направила во Србија и се подобрила благодарение на хуманите граѓани но истата морала да ја прекини од недостиг и немање на финансиски средства кој истите и за првата терапија ги добила со помош на хумани граѓани затоа што истата нема никакви средства освен социјалната помош што ја добива од 3800ден од државата други средства и примарна нема за терапијата е потребна голема сума на средства околу 90000ЕУ.!

Но секој еден денар е добредојден слично на еден давеник кога ќе биди и на сламка ќе бара да се спаси јас Хасан Селмановски ги замолувам моите пријатели познаници од дијаспората и од Македонија и од било каде кој можи и кој сака да подаде рака да и помогнеме со најдеж дека ќе спасиме еден млад човечки живот да можи да работи и функционира како и секој еден нормален човек што сака и посакува да функциунира да ја покажеме уште еднаш на дело нашата грижа и хуманост на МАРИНА ГУЛЕСКА која со солзи ми ја раскажа нејзината мака која можи недај Господ на секого да ни се случи не знаеме што утре ни носи утрешниот ден во овије тешки моменти едноставно и помага Мајката која не живеје со неја но на повик и е секогаш десна рака како и 16 годишно синче!

РЕКЛАМА

\Сите заентересирани брајча и сестри од дијаспората кој сакате и имате желба да помогнете можете да донирате и на ИБАН Сметка на Марина унапрет благодарност за ваша ажурност и разбираме ви благодарам од моје лично име и од МАРИНА ГУЛЕСКА 39 Годишна самохрана родител.

НЛБ. БАНКА СКОПЈЕ Марина Гулеска

жиро сметка 210-000006615/79

Вие не сакате само да ни помогнете со коментари, допаѓања и објавувања, но сакате да не поддржите уште повеќе?

Тогаш имаме можност за вас … Многу е важно луѓето не само да внимаваат на нашиот праг во нашето непосредно опкружување!

Ви благодариме од се срце за подготвеноста да помогнете на нашата помош на gofundme

Ве молиме не ја оставајте Марина Гулеска без ваша Помош

Бог да ве благослови!

Ви благодарам многу!

Слободно за споделување!

- Реклами -