15.3 C
Ohrid
петок, јуни 18, 2021
Почетна Македонија Градоначалникот Златко Марин измисли нова азбука: „А зОшТО е ВакА наПИшанА гРадОнаЧалниЧе...

Градоначалникот Златко Марин измисли нова азбука: „А зОшТО е ВакА наПИшанА гРадОнаЧалниЧе иНфорМаТивнАВа таБЛа? дЕМеК ФоРа? “

Translate (Eng):[gtranslate]

Во ист стил, како и објавата на општината, граѓаните го прашуваат Златко Марин: „А зОшТО е ВакА наПИшанА гРадОнаЧалниЧе иНфорМаТивнАВа таБЛа? дЕМеК ФоРа? “

Скопјани реагираат на Фејсбук страницата на градоначалникот Златко Марин поради начинот на кој е напишана информативната табла на општината Аеродорм која објави дека граѓаните можат бесплатно да изнајмат велосипед од 8 до 16 часот, секој работен ден.

Во ист стил, како и објавата на општината, граѓаните го прашуваат Златко Марин:

РЕКЛАМА

„А зОшТО е ВакА наПИшанА гРадОнаЧалниЧе иНфорМаТивнАВа таБЛа? дЕМеК ФоРа? “

 

- Реклами -