Во автомобилите и натаму ќе мора да се носат маски ако патниците не се од исто семејство

Во автомобилите и натаму треба да се носат маски доколку граѓаните што се возат во автомобилот не се членови на исто семејство, како што беше и досега.

„На вчерашната седница немаше измена на таа мерка, што значи дека останува впо сила старата мерка. Треба да се носат маски во автомобилите“, рече владиниот портпарол Мухамед Хоџа на денешната прес конференција.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here