Објавена листата на компании што зеле државна помош, а не исплатиле плати

Владата ја објави листата на компании на кои им е исплатена државна помош за минимална плата, а тие не ги уплатиле средствата на своите вработени.

Целата листа на која има фирми од Охрид можете да ја погледнете ТУКА!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here