Власта не знае за одмор: Во Баница се асфалтираше улица во должина од 200 метри.

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

Денеска во населеното место Баница се асфалтираше улица во должина од 200 метри, а претходните денови се тампонираше дел од локалниот пат кон манастирот Св. Ѓорѓија. Продолжуваме понатаму во населените места Свидовица и Градско Балдовци и улица во населбата Касарна.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here