Денес се вакцинираше и Македонскиот Папа-Бранко Црвенковски.

Денеска на вакциналниот пункт во спортскиот центар „Борис Трајковски“  се вакцинира против Ковид 19 и Македонскиот Папа Бранко Црвенковски.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here