Еве на Петрета му купивме БМВ од најновите, имаше мерак многу-Македонец се пофали на социјалните мрежи со новото возило. (Видео)

Печалбарска приказна за еден горд татко кој на синот за роденден му купува БМВ Х6 џип (нови гуми, нови фелни, сè ново). Класика, тоа одеше во живо на Фејсбук, дури имало и копчиња за ладење, нова кола 15 километри само…  Еве гледајте не лажеме вика гордиот татко само 15 километри има, исто така ги поздравува сите кои го гледаат ова видео, и напоменува од што е нова дури крцкаат деловите !!!

Во продолжение погледнете го видеото:

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here