Зарем има нешто послатко од тазе набрани пиперки и краставици од бавчата на Атиџе?!

Медена земја на Атиџе не и донесе можеби пари, но и донесе вистински пријатели кои и помагаат во секое време и се гордеат на секој нејзин успех.

Нема ништо повкусно од тазе набрани пиперки, краставици и тиквички од бавчата на Атиџе…..
Едина и Емир – најголеми помошници на хероината, напиша Сузе на нејзиниоот фејзбук профил, која сподели повторно неколку фотографии од заедничката дружба со нашата медена Атиџе..

Можно е да е слика од надвор

Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе кои стојат и надвор

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here