ВИДЕО: Васил Гарванлиев запеа на Л Г Б Т парадата во Бугарија…

Македонскиот пејач Васил Гарванлиев викендов запеа на Л Г Б Т парада во Бугарија. Пред својот настап, Гарванлиев им порача на присутните дека „во музиката нема граница, нема омраза, нема политика и дека нема сексуална ориентација, но дека има љубов, енергија и дека сите сме едно“

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here