Единствени кои нема да работат во неделите се обложувалниците и казината.. (ВИДЕО)

Законските измени кои беа поттикнати од работниците кои работат во неделите
и празниците, им донесоа неработна недела само на казината и обложувалниците.
Сите продавници и супермаркети во моловите и понатаму ќе работат во недела, а исто така и кафулињата и рестораните.

Единствени кои нема да работат во неделите се обложувалниците и казината, од каде веќе предупредуваат дека неработната недела ќе доведе до отпуштање на 30 отсто од работниците во овие сектори.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here