23.3 C
Ohrid
среда, август 4, 2021
Почетна Македонија Кој сака може да честита: Мухамер Асани е новиот заменик директор на...

Кој сака може да честита: Мухамер Асани е новиот заменик директор на Царинска управа

Translate (Eng):[gtranslate]

Мухарем Асани, е заменик директор на Царината на РСМ.

Владата го назначи Мухарем Асани за заменик директор на Царината на Северна Македонија. Асани ја извршуваше функцијата раководител на даночната единица во ЈП Македонија пат во текот на 2011 – 2012 година, а во текот на 2012-2014 година беше советник за финансиски прашања во Кабинетот на генералниот директор на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на РСМ.

Воедно, со посветеност ја извршуваше функцијата раководител на кабинетот на генералниот директор на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на РСМ. Учесник на многу меѓународни форуми и конференции, Мухарем Асани, на меѓународната сцена и како член на ISSA (Меѓународна асоцијација за социјални услуги). Асани, дипломиран правник, магистрирал во истата област.

РЕКЛАМА

Слободен Печат.

- Реклами -