„Тигарски“ ковид поздрав: Фотографијата која беше објавена од страна на МВР ќе ви ги стопли срцата.

Попладнево Градот Скопје со противпожарна вежба во висококатница ја промовираше новата противпожарна скала. Во вежбата покрај пожарникарите беше вклучена и специјалната антитерористичка единица Тигар која демонстрираше спасување луѓе со хеликоптер.

Фотографија која беше објавена од страна на МВР ќе ви ги стопли срцата.

Фото:МВР

Текст:Локално

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here