31.9 C
Ohrid
понеделник, август 2, 2021
Почетна Македонија Ромите од Прилеп повторно дискриминирани: Или пуштете не на базен да се...

Ромите од Прилеп повторно дискриминирани: Или пуштете не на базен да се капиме како сите, или ќе има протести !!!!

Translate (Eng):[gtranslate]

Народната Партија на Ромите апелира до институциите на државата на РМ да презема мерки ,Немојте да ги дискриминирате Ромите во Прилеп не ги пуштат во базент , доколку неги почитувате Ромите во РМ следува масовен протест ,

Дискриминација врз Ромите во Прилеп ,

Доколку не ги почитувате Ромите..

РЕКЛАМА

Во прилеп и не ги пуштите во банзент ,

Апел до Дежавата веднаш да се зарвара базентот доклку и тоа не го почитувате следува масовен Протест и тоа секој ден пред базентот.

Со почит Претседател на Нардона Партија на Ромите Геге Демировски.Народната Партија на Ромите апелира до институциите на државата на РМ да презема мерки ,Немојте да ги дискриминирате Ромите во Прилеп не ги пуштат во базент , доколку неги почитувате Ромите во РМ следува масовен протест.

- Реклами -