После набавката на Лубриканти, младите од СДСМ ќе маршираат на Парадата на гордоста

Социјалдемократската младина на Македонија (СДММ) објави дека ќе биде дел од
утрешниот марш „Скопје прајд 2021“ низ улиците на македонскиот главен град.
„Вон ѕидовите“ е мотото на втората „парада на гордоста“ во Македонија, во
организација на Националната мрежа против хомофобија и трансфобија (НМХТ).

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here