Парадата на гордоста заврши како парада на срамот? – ѓубрето никој не го собра после настанот

Парадата на гордоста што вчера се одржа во Скопје покажа дека дел од учесниците и немаат баш толку висока еколошка свест.

 

 

Радица Грамбозова на фејсбук објави фотографии и негативен коментар за последиците од настанот.

Расфлани лименки, цевки, хартиени отпадоци од сендвичи, отпушоци, се само дел од грдата слика што може да се види од фотографиите.

 

 

Отпадоци и ѓубре се сликите кои говорат за тоа каков остана паркот по овој настан.
за повеќе детали и фотографии ТУКА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here