22 C
Ohrid
среда, август 4, 2021
Почетна Македонија Тргна работата во МВР: Свечено предаден беше и електричен шпорет !!!

Тргна работата во МВР: Свечено предаден беше и електричен шпорет !!!

Translate (Eng):[gtranslate]

ВЕТЕНО, ИСПОЛНЕТО..May be an image of 2 people, beard, people standing and outerwear

На 10.01.2021 година претседателот Д-р Марјан Кицев, генералниот секретар Киро Трајковски придружувани од потпретседателот Зоран Крстев
се во работна посета на Синдикалната подружница на МПС Старавина.
При посетата од страна на претседателот Кицев,на членовите на МПС од оваа синдикална подружница им е предаден мини електричен шпорет кој при последната посета на раководството на МПС на Старавина беше побаран од членовите а претседателот вети дека при првата работа посета во 2021 година ќе биде доставен..
Почитувани како во 2020 така и оваа 2021 година раководството на Македонскиот полициски синдикат продолжува со посетите на сите организациони единици каде имаме свои членови се со цел да преку дирекни работни средби членовите на МПС,највисокото раководство на Македонскиот полициски синдикат изворно да ги чуе, ставовите, мислењата, предлозите и сугестиите на членовите за подобрување на економско социјалните и работни услови на членовите.
Со почит
Македонски полициски синдикат
Претседател
Д-р Марјан Кицев

РЕКЛАМА
- Реклами -