Филипче однесе роденденски подарок на детенце кое боледува од тешка болест

Министерот за здравство Венко Филипче денеска беше во посета на детенце кое лежи во одделот за онкологија на Клиниката за детски болести. Филипче лично отиде да го запознае детенцето кој му го честиташе неговиот 11-ти роденден и му посака што побрзо да оздрави.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here