Стаорец успеа да ги преплаши сите пратеници во парламентот. (ВИДЕО)

Претседателката на регионалниот парламент на Андалузија, Марта Боске, им се обраќаше на пратениците кога големиот глодар реши да се приклучи на дебата во собраниската сала.

Претседателката крикна и остана во шок, а пратениците се обидоа да сторат нешто.

Или ништо, бидејќи се врткаа наоколу посматрајќи го стаорецот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here