Тешка сообраќајна незгода во  село Требеништа: Камион излета од магистралата, при што падна во непосредна близина во дворот на една куќа. (Фотографии)

За влакно се спасил жител на селото Требеништа, кога врз него ќе паднел шлепер кој излетал од магистралниот пат Охрид-КичевоПред неколку часа на магистралниот пат Охрид-Кичево или поточно кај с.Требеништа излета камион од магистралата. Како што дознава Шило Магазин за влакно се спасил еден од локалните жители на истото село кога поминувал во моментот кога се случила самата несреќа. Оваа собраќајна незгода сепак има среќен крај како за локалниот жител на селото, така и за шоферот на камионот кој поминал само со скршена рака и покрај тоа што завршил под тешкото возило.

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here