Коњаницата тргна за Крушево- За многу години да е Македонци (Видео)

Коњаниците од традиционалниот „Илинденски марш“ од паркот „Јане Сандански“ во Општина Аеродром, го започнуваат маршот кој ќе заврши на 2 август во Крушево, на прославата на најголемиот македонски национален празник – Илинден.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here